Skip to main content

Op 13 september dans je vanaf 19:30 uur de avond in onder het dak van Alkmaars bekendste monument: De Grote Kerk. Van God Los is de clubavond met een spannende knipoog naar de ooit religieuze oorsprong van de kerk. Begin jij het weekend ‘Van God Los!’? 

Luid het weekend tijdens de silent disco, Met heerlijke hitjes, groovy disco en dansbare house serveren we een (laatste) avondmaal waar je u tegen zegt. weekend ‘Van God Los!’? Of strijk neer in de paradijselijke cocktailbar. De avond heeft meerdere verrassingen in petto. Laat je meevoeren door onze paaldansers of lucht je hart in het biechthok en omarm je zonden met een eigen geschreven aflaat. Liever de liefde vieren? Verras je vrienden of geheime liefde met een kaarsje van eigen hand – waarom de doden eren als dat ook in levende lijve kan? Kortom, niets staat je nog in de weg om voor een goddelijke extase.

Klaar om De Grote Kerk door andere ogen te bekijken? Haal nu je tickets en krijg toegang tot de hemelse poorten.!

‘Van God Los’ is een initiatief van Cultuur Kartel in samenwerking met Open Monumentendag waarmee we de oorsprong van de kerk belichten