Skip to main content

Van God Los: Waan je een avond in het paradijs!

Statement: Van God Los is een kunstzinnige uiting georganiseerd op een openbare evenementenlocatie. De Grote Kerk heeft al geruime tijd geen godsdienstige functie meer. 

Op 13 september dans je vanaf 19:30 de avond in onder het dak van Alkmaars bekendste monument: De Grote Kerk. Van God Los is de clubavond met een knipoog naar de ooit religieuze oorsprong van de kerk. In hoeverre vinden we deze oorsprong nog terug in onze huidige manier van leven? Klaar om het weekend te beginnen met ‘Van God Los!’?  

Luid het weekend in met onze silent disco. Met heerlijke hitjes, groovy disco en dansbare house & eurodance serveren Stille Disco, Zena-Rea en DJ Tostone een (laatste) avondmaal waar je u tegen zegt. 

Strijk neer in de paradijselijke cocktailbar of laat je betoveren door onze paaldansers, lucht je hart in het biechthok en omarm je zonden met een eigen geschreven aflaat. Liever de liefde vieren? Verras je vrienden of geheime liefde met een kaarsje – waarom de doden eren als dat ook in levende lijve kan? Kortom, niets staat je nog in de weg voor een goddelijke extase.

Klaar om De Grote Kerk door andere ogen te bekijken? Haal nu je tickets en krijg toegang tot de hemelse poorten!

‘Van God Los’ is een initiatief van Cultuur Kartel in samenwerking met Open Monumentendag waarmee we de oorsprong van de kerk belichten.